Jobba hos oss

Hos oss på Nanny Palmkvistskolan utgår vi från att alla elever vill och kan. Vi arbetar medvetet med ett språkutvecklande arbetssätt där varje elev ska känna sig trygg och uppleva lyckan med att hitta och utveckla sina individuella förmågor som leder till ett hållbart lärande. Som medarbetare hos oss möts du av en positiv och engagerad personalgrupp som vill, vågar och kan! Vi ger varandra energi där arbetsglädje har hög prioritet. Vår ledstjärna är att ge våra elever den högsta möjliga kvalitén på undervisning som är fylld av glädje, nyfikenhet och möjligheter.

Nanny Palmkvistskolan är en av Helsingborgs stads skolor. Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor.

I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart, resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare på Nanny Palmkvistskolan är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.